Leonora kaq të pashëm e ka vëllaun, ka disa fjalë për të

Magazine
18:10 | 27 Nëntor 2020

Leonora Jakupi publikon një foto të vëllait për ditëlindje, ka disa fjalë për të.

Leonora Jakupi është një ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore.

Ajo gjithmonë tërheqë vëmendje me fotografitë që publikon.

Përveç në karrierë, këngëtarja është e ndjekur edhe rreth jetës private, duke publikuar momente të ndryshme.

Në postimin që ka bërë së fundmi, ajo ka publikuar një foto të vëllait me rastin e ditëlindjes së tij, derisa ka shkruar edhe disa fjalë për të.

“Të paçim me jetë të gjatë o zemra e motrës! Të kemi dritë të syve o ma i miri vëlla!, ka qenë urimi i Leonorës për Adnanin.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.