Ky është vëllai muskuloz i Lules së Medes

Magazine
00:58 | 16 Gusht 2020

Bashkëshortes së këngëtarit Meda, i janë bërë publik edhe anëtarët e familjes, gjë të cilen me gjasë ajo kurrë nuk e ka paramenduar, shkruan “Kosovarja”.

Lules, publiku ja njeh një pjesë të mirë të familjes, si motren, kunaten, vëllain.

Lulja, ka dashur vetë që imzhet e personave të saj të afërt të bëhen publik, pasi i ka publikuar në faqen e saj të Instagramit, ku ka numër të madh ndjekësish.

Lulja, ka publikuar një foto të vëllait të saj kur ishte ende fëmijë para shumë vitesh dhe një fotografi aktuale, ku shihet i palestruar dhe me muskuj, shkruan “Kosovarja”.

Ky është Iliri, vëllai muskuloz i Lules.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.