Ky është i riu nga Mitrovica që nga mosha 12 vjeçare jeton i pa strehë

Lajme
23:19 | 29 Korrik 2020

Nga familja ka kohë që është ndarë një 32 vjeçar nga Shipoli i Mitrovicës.

Lutfi Azemi që kur i kishte 12 vjeç mbeti pa strehë.

Ai jeton në kushte shumë të rënda ekonomike në një objekt që nuk është i tij.Shpresë të vetme ka ndihmën nga vullnetmirët.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.