Kur bën duet me Ibrahim Tatlises dhe djali 9 vjeçar këndon më bukur (VIDEO)

Magazine
20:38 | 21 Nëntor 2020

Ai njihet si mbreti i muzikës kudo në botë. Por a e keni menduar se ka të tjerë që mund ta sfidojnë atë.
Ylli i muzikës turke, Ibrahim Tatlises kishte kënduar në duet me një djalë të vogël 9 vjeçar.

Dhe për çudi djaloshi i vogël e kishte mahnitur këngëtarin e madh Tatlises, transmeton Gazeta Express.

VIDEO:

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.