Kundërshtohet kënga e Shkurte Fejzas me të bijën, thonë se promovon nënshtrim të grave

Lajme
09:24 | 17 Dhjetor 2020

Kundërshtohet kënga e Shkurte Fejzas me të bijën, thonë se promovon nënshtrim të grave

Ditë më parë, Shkurte Fejza me të bijën, Gresen kanë lansuar këngën e tyre të përbashkët “Nuse- Mësuese”. Luljeta Demolli nga Qendra Kosova për Studime Gjinore ka bërë thirrje që kënga në fjalë të bëhet report, transmeton IndeksOnline. Sipas tyre, kënga në fjalë përmbanë gjuhë të urrejtjes dhe promovon nënshtrimin e grave.

https://www.facebook.com/QKSGJ/posts/3839892569389294

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.