Koha kur Adelina Ismaili “gjunjëzohej” para Ibrahim Tatlises (Video)

Turke
22:42 | 07 Korrik 2020

Ibrahim Tatlises, kishte marrë në skenë divën shqiptare, Adelina Ismaili, të cilës ia këndonte këngën e tij të mirënjohur “Aramam” e cila është një ndër hitet e tij të pavdekshme.

Mirëpo jo vetëm prezenca e imperatorit të muzikës turke pati bërë lajm atë kohë, por edhe performanca që ka pasur me Adelina Ismailin.

Ndryshe ka kohë që Ibrahim Tatlises nuk është aktiv në skenën muzikore për shkak të problemeve shëndetësore.

Një nga performancat që do mbahët mend gjatë do mbetët dhe kjo

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.