Kjo veshje tradicionale sa shumë i shkon Arianës

Magazine
23:35 | 22 Nëntor 2020

Ariana Fejzullahu është një nuse e dalluar në mediat rozë.

Me postime të ndryshme në rrjete sociale, pothuajse gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Përveç që ka një stil unik në përditshmëri, Ariana shumë herë e dëshmon që është meraklike edhe e veshjeve tradicionale.

Në imazhin e postuar së fundmi, me një dallam të bukur ajo ua kalon të gjitha nuseve tjera.

heksojmë, Ermali dhe Ariana janë prindër të katër fëmijëve.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.