Kjo ndodh kur bëhen bashkë vajzat bukuroshe të Naim Krasniqit!

Magazine
19:40 | 22 Nëntor 2020

Vajzat bukuroshe të Naim Krasniqit mblidhen në këtë vend.

Naim Krasniqi është kantautori i mirënjohur kosovar, shumë i pëlqyer kudo ku ka shqiptar.

I vlerësuar me shumë çmime në festivale, Krasniqi është një nga ikonat e muzikës së lehtë shqipe, shkruan Kosovarja.

Kantautori është baba e gjysh i lumtur, ani pse ai nuk ka folur ndonjëherë publikisht për këto ndjesi.

Publiku i njeh mirë edhe vajzat e këngëtarit dhe kompozitorit, pasi disa nga to janë fytyrq publike.

Sot, vajzat e Naim Krasniqit janë mbledhur bashkë në shtëpi për një kafe e desert vikendi.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.