Kjo është gruaja e Halil Kastratit, është kaq zonjë e madhe (FOTO)

Magazine
20:48 | 19 Dhjetor 2020

Kjo zonjë qenka gruaja e humanistit të njohur Halil Kastrati.

Halil Kastrati është një nga figurat më të njohura në Kosovë.

Në vitin 2009 ai themelojë shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, duke u dalë në ndihmë familjeve nevojtare

Humanisti është i martuar dhe ka tre djem, ku gjithmonë u kërkon falje veçanërisht djalit autist, që shumë herë nuk ka qenë pranë tij, ngase ishte në teren për të identifikuar familje në nevojë.

Kur jemi tek familja, së fundmi në rrjetet sociale po qarkullon edhe imazhi i gruas së tij.

Ajo qenka një zonjë e rëndë dhe mjaftë e bukur, duke shkëlqyer në këtë paraqitje.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.