Kjo është dhurata më e vlefshme që ia bleu turku Genta Ismailit

Turke
00:16 | 04 Shtator 2020

Usta, është i dashuri i Genta Ismajlit, i cili është turk, por që gjysmën tjetër e ka gjetur në Kosovë.

Genta, e kishte vetëm një lidhje publike, por jo më.

Këngëtarja e afirmuar e muzikës pop, shihet që ka gjetur rehati në krahët e biznesmenit turk, i cili shpesh po e befason edhe me dhurata, shkruan “Kosovarja”.

E, dhurata më e çmuar që turku ia ka bërë Gentës, është ky sy i kaltër që këngëtarja të mos preket nga syri i keq.

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.