Këto shenja të horoskopit bëjnë premtime boshe

Nostalgji
19:23 | 14 Nëntor 2020

Të mbash një premtim ditët e sotme është akoma edhe më e vështirë. Shumë njerëz japin fjalën lidhur me një çështje të caktuar, por jo të gjithë i shkojnë deri në fund asaj. Megjithatë, cilat janë shenjat e horoskopit që bëjnë premtime boshe sipas astrologjisë.

Binjakët. Kur binjakët bëjnë premtim kanë për qëllim t’i mbajnë ato. Kur premtojnë në mendjen e tyre ata e dinë që nuk mund ti mbajnë. Ata kanë frikë nga mosmiratimi dhe i lënë njerëzit të prishin, kështu që ata do ta bëjnë premtimin, vetëm që ta ndërpresin më vonë atë.

 

Ujori. Ujori mund të bëjë një premtim vetëm për të marrë diçka që ata dëshirojnë. Ata i përdorin premtimet si monedhë dhe nuk ka asnjë garanci që ata do ta mbajnë fjalën e tyre. Ata mund të jenë manipulues dhe janë në gjendje ta justifikojnë atë për veten e tyre si një për të mirë më të madhe.

Peshorja. Peshoret duan ti shohin të gjithë të lumtur ndaj dhe shpesh herë bëjnë premtime boshe.Ata duan të shtiren si një person i besueshëm ndaj dhe mos u besoni asnjë premtim.

Peshqit. Peshqit janë kaq të sjellshëm dhe ata duan të ndihmojnë këdo që ka nevojë për ndihmën e tyre. Problemi është se është e vështirë për ta të thonë jo. Ata pajtohen me të gjitha llojet e gjërave dhe bëjnë premtime majtas dhe djathtas.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.