Këto janë motrat binjake që u bënë nëna për herë të dytë

Fun
01:08 | 31 Korrik 2020

Gjithmonë bashkë! Jo vetëm në jetë, që patën fatin të ishin binjake, por edhe në fatin që patën për t’u bërë nëna në të njëtën ditë. Në fakt, në ditë të ndryshme, por me disa orë diferencë.

Stefania dhe Assunta Del Mondo, 28-vjeçare, nga Casoria, u bënë nëna në të njëjtën ditë pasi sollën në jetë dy djemtë e tyre, Lorenzo dhe Carmine, vetëm me disa orë diferencë. Lumturia është e vërtetë vetëm kur ndahet dhe kurrë më shumë se këtë herë, kjo s’ka qenë e vërtetë.

Dy motrat binjake kanë kaluar bashkë dhjetëra përvoja, gëzime dhe hidhërime. Megjithatë, kurrë nuk e kishin menduar se do të bëheshin nëna në të njëjtën periudhë, madje as që do të lindnin në të njëjtën ditë. Lorenzo lindi në orën 23:30 më 24 korrik, Carmine në orën 3.51, më 25 korrik. Gëzimi i binjakeve dhe anëtarëve të familjes është i jashtëzakonshëm. Të vegjlit, më shumë se kushërinj, do të rriten si vëllezër dhe, ashtu si edhe nënat e tyre, do të ndajnë tërë jetën e tyre së bashku.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.