Këtë foto nuk e keni parë, Adriana Matoshi përkrahë të dashurit afrikan

Magazine
22:14 | 14 Nëntor 2020

Kaq shumë u komentua lidhja e saj e re. Aktorja e njohur, Adriana Matoshi ka publikuar një foto të përbashkët me të dashurin e saj, të ri.

Matoshi duket se i gëzohet kaq shumë pranisë së partnerit të saj.

Çifti në fjalë duken kaq të lumtur afër njëri- tjetrit.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.