Kështu po kalojnë kohën djali i Tunës dhe vajza e Norës

Magazine
00:41 | 18 Gusht 2020

Djali i Tunës dhe vajza e Norës janë shumë të lidhur mes vete.

Edhe pse prindërit nuk kanë raporte të mira, ata e duan njëri-tjetrin. Tiani e Renee janë fëmijë shumë të dashur edhe për publikun.

Në foton e fundit ata shihen duke kaluar kohë shumë të mirë së bashku

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.