Kështu përgjigjet Adelina Tahiri kur e pyesin për një tjetër fëmijë

Magazine
17:42 | 09 Gusht 2020

Javë më parë, Adelina Tahiri iu ka përgjigjur fansave në rubrikën “Kutia e pyetjeve” të emisionit Prive, nga shtëpia.

Këngëtarja tregoi ku është takuar për herë të parë me burrin e saj, a ka operacione plastike, kur do të rikthehet me projekte të reja dhe a e ka në plan të bëjë edhe një fëmijë të dytë në mënyrë që Joni të ketë një motër apo vëlla.

Këto përgjigje mund t’i kuptoni në videon e mëposhtme por edhe më shumë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.