Kështu dukeshin motrat Mustafa në shkollë fillore

Magazine
02:23 | 27 Korrik 2020

Motrat Muatafa e nisën rrugën e muzikës që në moshë fare të re, që kur ishin ende filloriste.

Ishte fillimisht Safetja ajo që këndoj, e më pas rrugës së saj shkoj edhe Sahidja. Ato, u piketuan si vajza shumë të sukseshme, shkruan “Kosovarja”.

Motrat, shpejtë u bë duo e parë e motrave të muzikës popullore, madje edhe sot mbesin më të popullarizuarat e angazhuarat.

Rikthehemi në kohë dhe e kujtojmë se si është dukur në shkollë fillore këngëtarja Sahide Mustafa.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.