Kënga e Lotina garojnë, cila poza më të nxehtë

Magazine
02:58 | 08 Gusht 2020

Kënga dhe Lotina janë dy femrat që gjithmonë tërheqin vëmendje për pozat provokuese.

Duke u shfaqur në mënyra të ndryshme, ato menjëherë kalojnë në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Me pozat e shumta, duken sikur motrat garojnë ndërmjet veti, ku i shohim që përdorin stile të llojllojshme që rrall kush i praktikon.

Përveç stilit në veshje, janë edhe pozitat e tyre që shkrepin imazhe tejet të veçanta.

Në vijim, do t’i shihni disa imazhe të nxehta të motrave Haziri.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.