Kaq i bukur është bërë djali i Nexhat Osmanit

Magazine
02:16 | 06 Gusht 2020

Këngëtari Nexhat Osmani, është një nga zërat e spikatur të muzikës popullore.

Nexhati, bashkë me motren, Remzien, përbëjnë një nga dyshet më të njohura të këngës së bukur shqipe.

Remzia, prej vitesh është zhvendosur bashkë me familjen në kryeqytet, por jo edhe Nexhati, i cili vazhdon të jetoj në vendlindje, në Mushtisht, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari është bashkëshort dhe baba lumtur i tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali. Ky i fundit qenka rritur e bërë mjaftë i pashëm.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.