Kaq e dobët ishte dikur Xheri

Magazine
19:43 | 22 Nëntor 2020

Kur Xheri e kishte trupin në vijë.

Për shumkë është e njohur si Xheri e “RTV 21”, e programit të famshëm “Diçka po zihet”.

Ama, ka edhe nga ata që Xheraldina Vulën e njohin thjeshtë si të ëmën e Ledrit, artistit të famshëm të muzikës rep.

Gjithsesi, Xheri është figurë e njohut dhe me një karakter tejet të veçantë e magnetik, shkruan “Kosovarja”.

Xheraldina Vula prej shumë vitesh ka përmasa XXL, ama dikur ishte mjaftë “fit”.

Më mirë atëherë, apo tani?

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.