“Jemi në plazh publik, ju nuk duhet të më fotografoni” aktorja turke “shperthen”

Turke
12:54 | 10 Korrik 2020

Edhe aktorja e njohur turke Aybüke Pusat ka filluar pushimet verore.

Ajo zgjodhi që pushimet verore ti kalonte në Bodrum me miqtë e saj.

Kur aktorja pa gazetarët duke e fotografuar , asaj i iku qejfi dhe tha : “Jemi në plazh publik, ju nuk duhet të më fotografoni. Fshini ato imazhe. Fotografitë e mia nuk duhet t’i publikoni. Sidomos gjatë periudhës së pandemisë, nuk është mirë të dukem sikur isha në një turmë të tillë ”.

Pastaj aktorja shkoi tek menanxheri i saj duke i tregoi situatën dhe i tha se do pozoi vetë. /MuzikTurke.com/

Etiketimet:
Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.