Ja se kur fillon transmetimi i serialit të ri “Yeni Hayat apo Jeta e re”

Turke
01:24 | 26 Korrik 2020

Seriali ri “Yeni Hayat/ Jeta e re”

Me protagonist Melisa Asli Pamuk dhe Serkan Cayoglu po planifikon që të dalin në xhirime këto ditë. Seriali i ka të xhiruara 2 episodet e para dhe tani duhet të ishte i filluar në ekran por u ndalua për shkak të pandemisë.

Thuhet që seriali do të nisë transmetimet në mes të muajit Gusht, të hënave.

Ende nuk ka një datë zyrtare.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.