Ja se kur do të fillojn xhirimet tek seriali “Zümrüdüanka”

Turke
12:46 | 10 Korrik 2020

Pandemia ndaloji xhirimet e serialit “Zümrüdüanka”.

Por së fundi shumë seriale turke vecse kanë filluar me xhirimet e transmetime.

Seriali “Zümrüdüanka” me aktorët kryesorë Alp Navruz dhe Ceren Yilmaz me 10 ose 15 Korrik do të dalë në xhirime.

Mbetët të shihët se a do ketë influencen që kishte “para” pandemis. /MuzikTurke.com/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.