Ja se çfarë ka blerë Tolga për vetën dhe për Almedën

Turke
16:26 | 09 Korrik 2020

Tolgahan Sayişma dhe Almeda Abazi janë një nga çiftet më të dashur për publikun Turk dhe Shqiptar.

Së fundmi Tolga për vete dhe për gruan e tij Almeda Abazi nuk i ka kursyer paratë. Ai bleu një xhip (makinë) të modelit të fundit i cili kushtoi 1 milion e 700 mijë TL (Lira Turke).

Tolgahan i bëri dhe dhuratë Almedës një veturë të së njejtës markë e cila kushtoi 1 milion e 300 mijë TL.

Pjata përbëhet nga inicialet e familjes “ETA” (EFEHAN-TOLGAHAN-ALMEDA).

Një gjë e tillë u përfol shumë në portale. /MuzikTurke.com/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.