Ja në cilën datë do të filloj xhirimet seriali “Ariza”

Turke
00:13 | 15 Korrik 2020

Së shpejti seriali i ri “Arıza”.

Seriali i ri “Arıza” me protagonist Tolga Sarıtaş dhe Ayça Ayşin Turan do të transmetohet në Shtator në kanalin turk Show Tv.

Seriali po planifikon që me datë 24 Korrik të filloj xhirimet.

Mbetët të shihet se si do të pelqehet nga fansat.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.