Ja çfarë i bën gjoksit Majlinda

Magazine
20:59 | 09 Gusht 2020

Majlinda Zeka ka arritur që të jetë një emër tejet aktiv në mediat rozë.

Janë pozat e zjarrta që ajo qëndron gjithmonë prezente në lajme, shkruan “Kosovarja”.

Duke u njohur me imazhe provokuese Majlinda gjithmonë ua kalon të gjitha femrave.

Së fundmi ajo ka realizuar një pozë interesante duke r ngushtuar gjoksin me qantën në krahë.

Në këtë formë, vetëm Majlinda di të provokojë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.