Instituti: Qëndroni në shtëpi, ajri nuk është i shëndetshëm

Lajme
10:02 | 13 Nëntor 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës -IKSHP ka lëshuar një apel për qytetarët.

Instituti Kombëtar ka rekomanduar gjithë qytetarët e Kosovës që sot të qëndrojnë në shtëpi. Sipas institutit, ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.