“Iffet” në një serial të ri?

Turke
01:59 | 29 Korrik 2020

Deniz Çakır në një serial të ri.

Ajo njihej mjaft shumë me rolin e saj tek seriali nostalgjik “Iffet”.

Është duke u prodhuar tani një serial i ri nga kompania “1441 Yapim”, i cili titullohet “Şahmeran”.

Skenaristi i këtij seriali do jetë Erkan Birgören kurse për drejtuese është duke u takuar Hilal Saral. Aktorja kryesore e serialit do jetë Deniz Çakir pra “Iffet”.

Mbetët të shihet se si do pritet nga simpatizuesit e saj. /MuzikTurke.com/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.