Cristiano Ronaldo for Ibrahimovic:

Nostalgji
20:00 | 07 Dhjetor 2020
IanoCristiano Ronaldo for Ibrahimovic:
"I will start to respect him, only when he will respect me. Otherwise he remains a great footballer even though he was not lucky enough to win the Champions League."
Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.