I still remember when the teacher told me: “Football will not bring you anything to eat”

Nostalgji
19:05 | 08 Dhjetor 2020

Cristiano Ronaldo: I still remember when the teacher told me: “Football will not bring you anything to eat”. Ronaldo today 👇

Image may contain: 2 people, people sitting, car and outdoor

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.