“I know that if I set my mind to something, even if people are saying I can’t do it, I will achieve it.❤

Nostalgji
17:25 | 07 Dhjetor 2020

Cristiano Ronaldo:🐐
“I know that if I set my mind to something, even if people are saying I can’t do it, I will achieve it.❤
“I see myself as the best footballer in the world.😍
“If you don’t believe you are the best, you will never achieve all that you are capable of.”🐐🥀❤❤Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.