Gjyste Vulaj: Edhe pa dasma po bojka, me rëndësi shneta

Magazine
00:54 | 31 Korrik 2020

Gjyste Vulaj përmes një postimi të bërë ka kujtuar datat e koncerteve të vitit të kaluar.

Mirëpo, duke qenë se tashmë ky vit është i mangët nga kjo pjesë, jo vetëm për Gjyste Vulajn, por për të gjithë artistët, këngëtarja nuk po e ka problem aspak.

Ajo ka shkruar se këtë vit është e lirë pa koncerte e para, por nuk ka stres, pasi e rëndësishme është të ketë shëndetin.

“Keshtu cdo sezon veror ama ket vit e lirë, relaks, pa para, por pa stres. Është në rregull, vec tkem shendetin. Puthje per te gjithe juve”, ka shkruar Gjystja.

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.