Georgina provokes with giant buttocks

Magazine
18:51 | 04 Dhjetor 2020

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo’s partner, is a name commented on in the international pink media.

She is active on social networks where she also has 22 million followers. She publishes images from everyday life but also very attractive images, where she also receives various likes or comments. Recently she posted a video where she is seen taking Yoga poses, which looks quite sexy with blue clothes that accentuate her sensational buttocks.  https://www.instagram.com/p/CIX8ljAK32j/?utm_source=ig_embed

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.