Fshati i Gjakovës merr vëmendjen e mediave ndërkombëtare, krahasohet për dekorimin e fundvitit me New York-un dhe Moskën

Uncategorized
20:13 | 02 Dhjetor 2020

Fshati Pjetërshtan i cili gjendet pak kilometra larg Gjakovës i cili çdo fund vit dekorohet

Euronews i ka kushtuar një kronikë, dekorimit të Pjetërshtanit për Krishtlindje dhe Vit tëRi

Ata madje e kanë krahasuar dekorimin e këtij fshati me pamjen e mrekullueshme që merr Neë York dhe Moska për festat e fundvitit. Si çdo vit edhe këtë vit banorët e kanë stolisur hapësirën rreth famullisë, dhe kjo gjë e ka bërë fshatin piktoresk.

Me pamjen e mrekullueshme që merr në funvit Pjetërshtani është një ide e mirë për ta vizituar dhe shijuar dekorimin e tij përrallor

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.