Elvana Gjata do të donte që kjo foto e saj të zhdukej përgjithmonë

Magazine
00:58 | 31 Korrik 2020

Se këngëtarja Elvana Gjata ka ndryshuar shumë, kjo është e dukshme.

Vit pas viti, pamja e Elvanes ka ndryshuar mjaft, duke u bërë përherë e më atraktive dhe skenike.

Në të vërtet, këngëtarja është dukur simpatike qysh kur është prezantuar për herë të parë në “Ethet e së premtes mbrëma”, ama jo sa tani, e këtë e dëshmojnë edhe fotot e xhirimet e dikurshme, shkruan “Kosovarja”.

Ndonjë ndërhyrje, mbushje, korrektim e te ngjashme, kanë kontribuar mirë në pamjen e jashtme të Elvanes.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.