Elita pranon një dhuratë shumë të veҫantë

Magazine
20:15 | 17 Nëntor 2020

Elita Rudi, është një prej emrave më të përfolur në publik. Ajo është shumë e komentuar sidomos për jetën e saj private.

Elita është shumë aktive në rrjetet sociale me postime të ndryshme.

Pas pak kohësh, ajo pritet të bëhet nënë për herë të dytë.

E përmes postimit të fundit, ajo ka treguar se pranoi dhuratë një vizatim shumë të veҫantë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.