Edona, Gili dhe Yllka me grim të njejtë

Magazine
20:33 | 27 Nëntor 2020

Të gjitha këngëtaret e muzikës popullore kanë kujdes të madh në paraqitjet fizike.

Duke qenë me stile të ndryshme, në çdo paraqitje duken të mrekullueshme, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë fundvit pasi që po bëjnë organizime të ndryshme për festat që po na presin, atop o kujdesen në forma të ndryshme.

Këtë herë, të tria së bashku, Gili, Edona dhe Yllka realizojnë një grim pothuajse të njejtë.

Se sa bukur shihen, shikojeni imazhin në vazhdim.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.