Edita Sopjani na prezanton me të fejuarin

Magazine
19:54 | 17 Nëntor 2020

Këngë të shumta e hite, realizim të video klipeve, bashkëpunime e pjesëmarrje në aktivitete të ndryshme muzikore, mbi të gjitha grumbullim i shumë fansave afër vetes, janë disa nga favoret të cilat e karakterizojn karrierën e Editës.

Edita Sopjani është këngëtarja e njohur kosovare e cila tani është bërë edhe moderatore në Rtk, duke u bërë figurë e dashur e ekranit televiziv

Sa i përket jetës private këngëtarja prizrenase në këtë aspekt ka qenë çdo herë e rezervuar, por sot 1 vit ajo është fejuar dhe ka rikujtuar këtë datë të veçantë.

Edita sot ka sjellë një imazh unik me të fejuarin. Sa çift i mirë

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.