Edhe “hot” edhe e pasur, 3 milionë euro e ka veç një Bugatti

Magazine
18:42 | 18 Nëntor 2020

Njëra nga femrat më të famshme aktualisht në botë, Kylie Jenner ka prezantuar veturën e re luksoze. Bëhet fjalë për një Bugatti Chiron që ka çmim hiç më pak se 3 milionë dollarë.

Këtë veturë e ka parkuar para rezidencës së saj në Holmby Hills, shtëpi që ka vlerë plot 37 milionë dollarë.

Më e bukur së vetura e shtëpija dukej Kylie në këtë fotosesion që nxjerrte gjithçka të bukur tek ajo.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.