Ebru Sahin apo “Rejan”, drejt martesës?

Turke
02:04 | 29 Korrik 2020

Aktorja e njohur turke Ebru Sahin siç dihet është në lidhje me basketbollistin Cedi Osmam.

Këtë gjë të cilën nuk e pranuan në fillim.

Basketbollisti se fundmi ka postuar për herë të parë nje foto me Ebrun dhe me mesën e tij në Instagram.

Çifti janë duke vazhduar pushimet verore akoma.

Sipas ca portaleve thuhet që Cedi pas pushimeve dëshironë që Ebrun ta njoftoj me familjen e tij, kjo e fundit u pajtua.

Siç duket çifti po shkojnë drejt marteses./MuzikTurke.com/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.