E paimagjinueshme por motoçikleta kalon mbi aeroplan (Video)

Video
10:49 | 30 Qershor 2020

Ka video të gjërave ekstreme dhe është kjo video.

Motoçiklisti Cody Elkind hidhet nga terreni në ajër, ndërsa poshtë tij kalon piloti i akrobacive Skip Steward me aeroplan.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Kameron, në kuadër të festivalit ‘Air Show’ ku ka pasur edhe performanca të tjera të aeroplanëve të vegjël.

Në një postim në Instagram, motoçiklisti Elkind ka shkruar poshtë postimit ‘Faleminderit Skip që nuk më qëllove’.

E panevojshme të thuhet, por mos e provoni këtë në shtëpi.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.