E pabesueshme sa është dobësuar Linda Hakaj

Magazine
02:06 | 27 Korrik 2020

Këngëtarja e njohur Linda Hakaj, dallohet më zërin e veçantë që ka.

Ajo kudo që merr pjesë, njihet që krijon një atmosferë perfekte, duke u dalluar me këngët e saj, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që është pak aktive në rrjete sociale, aty këtu qarkullon ndonjë imazh i këngëtares në fjalë.

Imazhi i fundit dëshmon që Linda është dobësuar shumë, e që duket krejtësisht tjetër me humbjen e kilogramëve.

Por, ngrit dilema se si ka arritur deri në këtë gjendje!

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.