E la shoqen e ngushtë vetëm me të dashurin në dhomë dhe i filmoi

Fun
09:30 | 07 Dhjetor 2020

Përdoruesja e YouTube, Lena, nga Kalifornia, e njohur në internet si “Lena The Plug”, kishte publikuar një video në të cilën shpjegon pse e la shoqen e saj të ngushtë të shkojë në shtrat me të dashurin e saj Adam.

“I besoj Emily-t dhe mendova se kjo do të ishte argëtuese”, tha Lena. “Vajzat ia tregojnë njëra-tjetrës historitë seksuale, shoqet i tregojnë çdo gjë njëra-tjetrës. Emily i ka parë fotografitë intime të Adam, ajo i di të gjitha rreth jetës sonë seksuale, i tregoj asaj çdo gjë. Tani nuk kam pse i tregoj, ajo thjeshtë mund ta provojë”, tha ajo.

Videoja është shikuar tashmë më shumë se 20 milionë herë dhe ka ngjallur një debat të madh online, me komentues që i quajtën veprimet e tyre “të pikëlluara”. Shikojeni videon më poshtë:

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.