Drilon Gashi: Shefqet Krasniqin është manipulues, sharës, fyes e kontradiktor

Lajme
11:13 | 28 Nëntor 2020

Drilon Gashi ka drejtuar akuza të rënda ndaj hoxhës Shefqet Krasniqi.

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Gashi e ka quajtur paragjykues, kontradiktor, manipulues, sharës, fyes dhe moralizues. Ky reagim i tij vjen pasi Krasniqi tha se s’merret me njerëz “të cekët”, duke aluduar për Gashin, pas një pyetje që i bëri në emision një qytetar lidhur me një deklaratë të këtij të fundit. Nuk merrem me njerëz të cekët, të cilët flasin për Allahun nga uni, hamendja , urrejta e injoranca”, ka thënë Krasniqi për Gashin.

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.