Do të martohen pas karantinës? Keisi zbulon planet e dasmës me Stresin

Magazine
18:46 | 09 Gusht 2020

Do të martohen pas karantinës? Keisi zbulon planet e dasmës me Stresin.

Keisi dhe Stresi janë padyshim një ndër çiftet më të komentuar në media. Ndonëse njihen për ndarjet dhe ribashkimet e shpeshta, dyshja nuk heqin kurrë dorë nga njëri-tjetri dhe dashuria e tyre.

Çifti e kanë bërë celebrimin, por a do të bëjnë dasmë dhe nëse po, kur? Një pyetjeje të tillë i është përgjigjur së fundmi Kejsi, gjatë një videoje në kanalin e saj të Youtubit.

Bukuroshja ka treguar se për shkak të pandemisë nuk mund të ketë dasmë tani, megjithatë një e tillë nuk do të mungojë. “Aktualisht, prej pandemisë nuk mund ta bëjmë. Por di të them që kur të bëj dasmë, do të bëj një dasmë të madhe. Shumë të madhe”, është përgjigjur ajo.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.