Ditë zie për Aslihan Guner, aktorja humbet personin e dashur

Turke
01:09 | 05 Gusht 2020

Aktorja e njohur turke Aslihan Guner të cilën e kemi parë së fundmi tek seriali “Kuzey Yildiz Ilk i4k” i ka dhënë lamtumirën e fundit babait te saj.

Babai i akrores ka vdekur.

Sot është bërë xhenazja e tij.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.