Dhëndri infektohet me Covid-19 pak ditë para dasmës, nusja shkon në spital e martohet me të

Fun
01:02 | 18 Gusht 2020

Edhe pse në mes të një pandemie, Grace Leimann dhe Carlos Muniz, nga Teksasi i SHBA-ve, nuk e anuluan dasmën e tyre, por vendosën që atë ta zhvillonin në datën e përcaktuar.

Por disa ditë para ceremonisë, Carlos infektohet me virusin famëkeq, gjendja e tij u përkeqësua dhe u shtrua në njësinë e kujdesit intensiv. Si rrjedhojë dasma u anulua dhe i riu u vendos në intubim.

Në këto kushte, Grace, e cila i kishte kërkuar leje drejtuesve të spitalit, mendoi të befasojë të shoqin duke u martuar pikërisht në atë vend, pavarësisht faktit se gjendja e Carlos paraqitej tejet e rënduar. E veshur me fustan të bardhë Grace u fut në dhomën e të dashurit.

Në pamundësi për t’i gjetur veshje si të dhëndrit Carlos-it, ajo e kishte improvizuar atë me anë të kartonit, të cilën ia kishte vendosur mbi shtarat. Familjarët e Carlos ishin të vetmit të ftuar në këtë ceremoni të pazakontë. Ajo iu afrua Carlos-it pranë shtratit, për të kurorëzuar atë që quhet burrë e grua.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.