Dafina Zeqiri këndon e zhveshur, por këta djem nuk ja lëshojnë sytë

Magazine
02:14 | 29 Korrik 2020

Këngëtaret bëjnë çmos që të tërheqin pak vëmendje. Këngë të bukura, veshje atraktive e të shtrenjta, grim, e shpesh edhe zhvishen deri në atë masë sa duket shumë.

Në fakt, zhveshja është një nga “armët e forta” që e perdorin me të madhe këngëtaret tona për të tërhequr sa më shumë shikime rreth vetës.

As Dafina Zeqiri nuk kursehet në këtë pikë, madje që në fillim të karrieres ajo e ka perdorur fuqishëm pamjen e jashtme.

Ama, dikush në një pishinë nuk është se po merret fortë me pozat e muzikën e Dafines. Këta djem të rinjë, nuk e kanë mendjen fare te ajo, shkruan “Kosovarja”.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.