Cristiano Ronaldo Jr, Enzo Gattuso Alves Vieira – Real Madrid Vs. Bayern Muenchen – UEFA Champions League Semi Final Second Leg Real Madrid Vs. Bayern Muenchen – UEFA Champions League Semi Final Second Leg

Nostalgji
19:44 | 08 Dhjetor 2020

Cristiano Ronaldo Jr. shows off his skills with Enzo Gattuso Alves Vieira, the son of Marcelo after the UEFA Champions League Semi Final Second Leg match between Real Madrid and Bayern Muenchen at the Bernabeu on May 1, 2018 in Madrid, Spain.Cristiano Ronaldo Jr - Real Madrid Vs. Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final Second Leg Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo Jr - Real Madrid Vs. Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final Second Leg Cristiano Ronaldo Jr - Real Madrid Vs. Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final Second Leg Cristiano Ronaldo Jr - Real Madrid Vs. Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final Second Leg Cristiano Ronaldo Jr, Enzo Gattuso Alves Vieira - Real Madrid Vs. Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final Second Leg Cristiano Ronaldo Jr - Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.