Cristiano Ronaldo Jr Crazy Skills & Goals

Nostalgji
19:14 | 06 Janar 2021

Ronaldo Jr. has been playing for the club’s academy since his father’s move to Turin, scoring 58 goals and providing 18 assists. Ronaldo Sr. however, has managed just 34 goals during that same time, with his return of 28 last term being his worst in a decade.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.