Cristiano Ronaldo Jr Celebrates 10th Birthday, Father CR7 and Georgina Rodriguez Wish Youngster on Special Day

Nostalgji
21:41 | 09 Dhjetor 2020

Cristiano Ronaldo took to social media to wish his son a happy birthday and also revealed the youngster’s nickname of ‘puppy’. Posting a photo the five-time Ballon d’Or winner wrote ‘I can’t even believe that my boy is 10 years old! Time passes… You have always been a source of pride for the father who loves you so much’

Cristiano Ronaldo’s eldest son celebrates his 10th birthday ..Cristiano Ronaldo Jr Celebrates 10th Birthday, Father CR7 and Georgina Rodriguez Wish Youngster on Special Day

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.